ESBAŞ Mutfak Ekibi Uluslararası Başarılarıyla Dikkat Çekiyor
İZMİR (İGFA) – ESBAŞ mutfak ekibi, 2019 yılından bu yana birçok yarışmadan altın madalya ve birincilik dereceleri ile dönmekte. Ekip, 21 Aralık 2024 tarihinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonunun düzenlediği 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde ‘Yılın Altın Genç Şefi’ ödülünü kazandı. Ayrıca 2023 yılında 8. Gastronomi Alanya Uluslararası Yemek Yarışmasında 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya elde etmişti.
PANELDE EGE MUTFAĞINI ANLATTILAR
ESBAŞ Gıda İşletmeleri Direktörü Soner Arslan ve Ürün Geliştirme Takım Lideri Nur Biçimveren Ertaş, 9. Alanya Altın Kepçe Aşçılar Uluslararası Yemek Festivalinde düzenlenen panelde konuşmacı olarak yer aldı. Panele katılanlar, Ege mutfağının fonksiyonel beslenmeye etkileri hakkında bilgi edindi.
ESBAŞ’TA YEMEĞİN 14 BİN YILLIK TARİHİ SERGİLENİYOR
ESBAŞ Gıda İşletmeleri A.Ş., Ege Serbest Bölgesinde bulunan tesisinde günde 25 binden fazla kişiye yemek hizmeti sunuyor. Yalın üretim felsefesi ve teknikleri ile yönetilen tesis, Türkiye’nin en modern yemek üretim tesislerinden biri konumunda. Ayrıca, ESBAŞ Gastronomi Sergi Alanı’nda insanlığın yemek kültüründeki değişimlerin yazılı ve görsel materyallerle sergilendiği bir alan bulunuyor.
ESBAŞ Restoranında dünya ve Türk mutfaklarından lezzetler sunulurken, müşterilere fast food seçenekleri de sunulmaktadır. Aynı zamanda, çalışanlara tabldot yemek hizmeti veren ESBAŞ Kafeterya da bulunmaktadır. Firma, bölgedeki etkinliklerde catering hizmeti de sunmaktadır.
More Stories
Sakaryaspor, Mustafa Dalcı ile Anlaştı
Kartalkaya’da Yangın Faciasını Unutmadılar
İsrail, 110 Filistinli Mahkumu Serbest Bırakıyor